LEVERANS AV VAROR

Vi erbjuder gratis leverans för beställningar från 650 SEK!

För att underlätta för dig erbjuder vi följande leveransalternativ:

Leverans till postkontor, leverans till postkontor och hemleverans via DHL kurir.

LEVERANS TILL POSTI:S PAKETAUTOMATER (41,60 SEK) POSTI:s paketautomater är i full drift 24/7. Alla paketautomater är utomhus, så du kan hämta dina paket när det passar dig. Din beställning kommer att levereras till den paketautomat du väljer inom 2-3 dagar efter betalning. När beställningen anländer till POSTI:s paketautomat får du omedelbart ett SMS med koden till skåpdörren (se till att ange rätt telefonnummer) och information om hur länge ditt paket kommer att lagras (normalt lagras paket i 7 kalenderdagar från leveransen).

LEVERANS TILL POSTKONTOR (41,60 SEK).

Din beställning kommer att levereras till postkontoret inom 2-3 arbetsdagar från betalningsdatumet. När beställningen anländer till ditt lokala postkontor får du ett SMS med alla uppgifter om hur du hämtar den (se till att ange rätt telefonnummer) och information om hur länge ditt paket kommer att lagras (normalt lagras paket i 30 kalenderdagar från leveransen).

Om du har några frågor om hur du hämtar din beställning, se videon nedan. 

HEMLEVERANS MED DHL (41,60 SEK). Din beställning kommer att levereras av en DHL-kurir till den adress du angav. Kuriren kommer att avtala leveranstiden med dig via telefon (se till att ange rätt telefonnummer).

Kuriren kommer att leverera din beställning inom 2-3 dagar. Observera att beställningar endast levereras på arbetsdagar.